Hulpverlening in Baraolt, Roemenië

Baraolt Challenge 2019

Met de Baraolt Challenge 2018 willen we geld inzamelen om de keuken van het ziekenhuis in Baraolt te vervangen. Goede voeding is in ieder ziekenhuis essentieel, maar in Roemenië is dit niet vanzelfsprekend. De keuken van het ziekenhuis is sterk verouderd, staat vol met niet meer te repareren apparatuur en voldoet niet aan de wettelijke eisen. Vervanging is dus noodzakelijk. 

Daarom organiseren we op d.v. zaterdag 2 juni 2018 de Baraolt Challenge. Ben je een sportieve en getrainde fietser? Kies je challenge, start je training en doe mee!

Sponsoring
Deelname aan de Baraolt Challenge kost € 40,- per persoon. Je krijgt dan behalve een gezellige tourtocht ook een uniek wielershirt, verzorging onderweg en een pastamaaltijd bij de finish. Dankzij de sponsornamen op het wielershirt komt het grootste deel van je inschrijfgeld terecht waar het hoort: bij de nieuwe keuken van het ziekenhuis van Baraolt. Uiteraard mag je ook een hoger bedrag overmaken. Bij Vision Baraolt blijft er geen geld aan de strijkstok hangen.

Inschrijving
Inschrijven kan eenvoudig via de website van Vision Baraolt. Daarbij kies je jouw challenge. Wordt het 80 of zelfs 135 km? En denk je dat, fietsend in een groep, met ongeveer 29 of 31 kilometer per uur te kunnen doen? Nadat je opgave ontvang je een bevestigingsmail. In die mail staan ondermeer de vertrektijden. We streven er naar om gezamenlijk rond 14:00 te finishen en dan natuurlijk na te genieten met een wel verdiende pastamaaltijd.

Verder
Deelname aan de Baraolt Challenge is op eigen risico, het dragen van een fietshelm is verplicht. Verder is het natuurlijk belangrijk dat zowel de deelnemer als de fiets in goede conditie zijn.

     

------------------------------------

Kijk voor meer informatie over de voorgaande edities op deze pagina's:

- Baraolt Challenge 2017

- Baraolt Challenge 2016

- Baraolt Challenge 2015

 

E-mail: info@baraolt.nl
Rekeningnummer: 
IBAN NL87 INGB 0001687806

Online donatie:
Wilt u een donatie aan ons doen? Klik hier:

Periodieke gift:
Wilt u een periodieke gift aan ons geven? Klik hier: