Hulpverlening in Baraolt, Roemenië

Baraolt Challenge 2020

Op zaterdag 6 juni 2020 organiseren we weer een Baraolt Challenge! Een toertocht van 50, 80 of 135 kilometer voor beginnende, sportieve of getrainde fietsers om geld op te halen voor het Laura Ház in Baraolt, Roemenië.

Het Laura Ház is een dagopvang voor jongeren met een verstandelijke beperking. Dit is alles behalve vanzelfsprekend in een land als Roemenië, waar deze zorg nog in de kinderschoenen staat. Het Laura Ház bestaat inmiddels 15 jaar en heeft een goede naam opgebouwd, maar worstelt nog steeds financieel om te blijven bestaan. Daarom ondersteunen wij ze graag! Dus ben je een beginnende, sportieve of getrainde fietser? Kies je challenge, start je training en doe mee!

Deelname
Deelname aan de Baraolt Challenge kost slechts €20,- per persoon. Dit is inclusief eten en drinken onderweg en een pasta maaltijd aan het eind. Daarbovenop ontvang je ook nog een wielershirt. Als je meer wilt geven is dat uiteraard zeer welkom! Inschrijven kan eenvoudig via onderstaand formulier. Kies jouw challenge met jouw afstand en jouw gemiddelde snelheid. Na je opgave ontvang je een bevestigingsmail. In een latere mail communiceren we de vertrektijden. De eerste groep zal rond 9.00u vertrekken. We streven er naar om gezamenlijk rond 14:00 te finishen en dan natuurlijk na te genieten met een wel verdiende pastamaaltijd.

Sponsoring
Een heel groot gedeelte van de opbrengsten van de Baraolt Challenge komt binnen via de sponsoring op het wielershirt. Uiteraard mag je ook jezelf laten sponseren door mensen uit je directe omgeving om zo een hoger bedrag te kunnen overmaken. Na aftrek van de kosten voor het organiseren van de challenge gaat het volledige bedrag naar het Laura Ház.

Disclaimer
Deelname aan de Baraolt Challenge is op eigen risico. Het dragen van een fietshelm en passende kleding is verplicht. Verder is het natuurlijk belangrijk dat zowel de deelnemer als de fiets in goede conditie zijn.

Aanmelden
Vanaf begin 2020 is het mogelijk om je aan te melden voor de Baraolt Challenge!

 

E-mail: info@baraolt.nl
Rekeningnummer: 
IBAN NL87 INGB 0001687806